A new year, a new beginning (Tot eind augustus ben ik nog hier)

11 januari, 2007

Ik wil jullie allereerst bedanken voor al jullie lieve kaarten en reacties!!! Het doet me echt goed te horen dat er mensen zijn die aan me denken hier zo ver weg. Reageer alsjeblieft, want ik lees alle reacties met veel plezier! Ik ben nu al vier maanden in Zuid Afrika en ik voel me hier al helemaal thuis. Wel wordt het financieel allemaal wat moeilijk, omdat ik geen inkomsten heb en gewoon huur en boodschappen moet betalen. Daarom heb ik een leuke dvd gemaakt met een vraag naar sponsors. Ook kun je hierop zien wat ik allemaal doe in Jeffrey’s Bay! Echt een super coole film van ongeveer 12 minuten. Je kunt de film ook hier downoaden (slechte kwaliteit).

muts.jpg

Jullie kunnen mij ook steunen door een gehaakte muts te kopen die ik persoonlijk maak! Mail me voor meer info! 

Na een periode van uitrusten ben ik weer volop aan het werk. Ik draai een zeer intensief holiday programma met 2 andere meiden met ongeveer 100 kinderen per dag!!! Ik maak hierbij veel dingen mee en leer een hoop! Ook heb ik de kans om met veel mensen uit de sloppen te praten over hun toestand! Ik hoop echt dat ik een verschil uit kan maken in hun leven!

Volgende week ga ik weer bij de Rainbow School werken, waar ik als het goed is een Special Class ga starten. Allemaal nieuwe dingen gaan er dus gebeuren!! In april zal ik voor twee weken naar Nederland komen, omdat mijn broer gaat trouwen! Ik hoop jullie dan allemaal even te kunnen spreken!

Bedankt nogmaals voor al jullie reacties! En check mijn dvd uit!!!! Ik zal weer elke week a twee weken een berichtje plaatsen op mijn site!!!!

Bless Ya’ll

(Download verjaardagsfilmpje van mijn huisgenootje Annemieke!)