Back in South Africa (24 years old!)

23 april, 2007

Na een kleine twee weken in Nederland ben ik weer terug in Jeffery’s Bay South Africa. Deze paar dagen in Nederland waren super, vooral de dag dat mijn broer Rolf met de Zuid Afrikaanse Jana ging trouwen. Ik heb voor hun een leuke film gemaakt om ze te feliciteren. Deze film heb ik laten zien op het feest van de bruiloft. Je kunt deze film ook hier downloaden. Meer info en foto’s over de bruiloft kun je zien op http://www.rolfandjana.duyker.nl/

Het is goed om weer terug te zijn! Gister ben ik jarig geweest en het was een dag vol verrassingen! Super leuk! Toen ik wakker werd en de huiskamer in liep begon het met mensen die confetti in mijn gezicht gooide. Ook heb ik gister weer lekker gesurft, wat ik erg heb gemist. Wat ik het meeste heb gemist zijn de kids die me (gelukkig) vandaag weer voor het eerst om de nek vlogen. Ik heb tien kilo van mijn kleren kunnen meenemen om hier aan meiden te geven. Super leuk om ze met zoiets kleins blij te maken. De winter komt er aan dus wat leuke warme meidentruitjes kunnen ze goed gebruiken!


Inge en Ik in Nederland aan een patatje pinda! mmm!

Ik ga proberen elke week een stukje van mijn belevingen op de website te zetten, en het is super leuk als jullie willen reageren. Ik zal dan ook proberen terug te reageren!

Drukkie Christy

O ja ik ben bezig het filmpje inelkaar aan het zetten van het holiday programma van april. Binnenkort kun je hem hier downloaden!